Ανακοίνωση για ορκωμοσία (τμήμα Πειραιά)

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων του ΔΔΠΜΣ “Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση” (τμήμα Πειραιά) θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του επισπεύδοντος Τμήματος στην Κόρινθο, τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη, Κόρινθος).

Η ώρα και οι λεπτομέρειες της τελετής ορκωμοσίας θα οριστούν με επόμενη ανακοίνωση. Ο μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων ανά απόφοιτο που δύναται να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας είναι 2 άτομα λόγω χωρητικότητας του Θεάτρου. 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ορκωμοσία, θα πρέπει να αποστείλουν από το φοιτητικό τους email στο ddpms@uop.gr, έως την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024, τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση (διατίθεται εδώ)
  • Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αίτηση για χορήγηση βεβαίωσης μη εκκρεμοτήτων προς τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ) (κατόπιν της αίτησης του φοιτητή η Βιβλιοθήκη χορηγεί στη γραμματεία τη βεβαίωση υπηρεσιακά)
  • Αίτηση δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού στον ιστότοπο των αποφοίτων του ΠΕΔιΣ (προαιρετικό) (διατίθεται εδώ)

Επιπλέον, έως και την ημέρα της ορκωμοσίας πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία και η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα-Πάσο.

Ερωτηματολόγιο αποφοίτων ΠΕΔιΣ

Οι απόφοιτοι καλούνται επίσης να συμπληρώσουν ανώνυμο ερωτηματολόγιο που θα βρουν εδώ έως και την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, καθώς η γνώμη τους για την εμπειρία σπουδών στο ΠΕΔιΣ είναι σημαντική και λαμβάνεται υπόψη από το ΔΔΠΜΣ.

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέρει ατομικές συνεδρίες, κατά τις οποίες οι φοιτητές/τριες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις ακαδημαϊκές  και επαγγελματικές τους φιλοδοξίες, ανησυχίες και στόχους με τον ειδικό σύμβουλο.

Ο σύμβουλος  μπορεί να παράσχει πληροφορίες για την διασύνδεση με την αγορά εργασίας, να βοηθήσει στην δημιουργία βιογραφικών και συνοδευτικών επιστολών, καθώς και να προετοιμάσει τους φοιτητές-αποφοίτους για συνεντεύξεις εργασίας.

(επικοινωνία : careercounselor@uop.grcareer@uop.gr  και στο τηλέφωνο 27520-96126)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.