Ανακοίνωση για ορκωμοσία (τμήματα Κομοτηνής & Θεσσαλονίκης)

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων του ΔΔΠΜΣ “Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση” (τμήματα Κομοτηνής & Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιηθεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή, την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024.

Η ώρα και οι λεπτομέρειες της τελετής ορκωμοσίας θα οριστούν με επόμενη ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ορκωμοσία, θα πρέπει να αποστείλουν από το φοιτητικό τους email στοddpms@uop.gr, έως την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, τα εξής:

  • Συμπληρωμένη Αίτηση (διατίθεται εδώ)
  • Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αίτηση για χορήγηση βεβαίωσης μη εκκρεμοτήτων προς τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ) (κατόπιν της αίτησης του φοιτητή η Βιβλιοθήκη χορηγεί στη γραμματεία τη βεβαίωση υπηρεσιακά)
  • Αίτηση δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού στον ιστότοπο των αποφοίτων του ΠΕΔιΣ (προαιρετικό) (διατίθεται εδώ)

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα-Πάσο θα πρέπει να κατατεθεί ή αποσταλεί στη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος) έως τις 24 Μαΐου 2024.

Ερωτηματολόγιο αποφοίτων ΠΕΔιΣ

Οι απόφοιτοι καλούνται επίσης να συμπληρώσουν ανώνυμο ερωτηματολόγιο που θα βρουν εδώ έως και την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, καθώς η γνώμη τους για την εμπειρία σπουδών στο μεταπτυχιακό είναι σημαντική και λαμβάνεται υπόψη από το ΔΔΠΜΣ.

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέρει ατομικές συνεδρίες, κατά τις οποίες οι φοιτητές/τριες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις ακαδημαϊκές  και επαγγελματικές τους φιλοδοξίες, ανησυχίες και στόχους με τον ειδικό σύμβουλο.

Ο σύμβουλος  μπορεί να παράσχει πληροφορίες για την διασύνδεση με την αγορά εργασίας, να βοηθήσει στην δημιουργία βιογραφικών και συνοδευτικών επιστολών, καθώς και να προετοιμάσει τους φοιτητές-αποφοίτους για συνεντεύξεις εργασίας.

(επικοινωνία : careercounselor@uop.grcareer@uop.gr  και στο τηλέφωνο 27520-96126)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.