Ανακοίνωση για ορκωμοσία (τμήμα Πειραιά)

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του ΔΔΠΜΣ “Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση” θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του επισπεύδοντος Τμήματος στην Κόρινθο, την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη, Κόρινθος).

Η ώρα και οι λεπτομέρειες της τελετής ορκωμοσίας θα οριστούν με επόμενη ανακοίνωση. Ο μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων ανά απόφοιτο που δύναται να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας είναι 2 άτομα λόγω χωρητικότητας του Θεάτρου.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ορκωμοσία, θα πρέπει να αποστείλουν από το φοιτητικό τους email στο email ddpms@uop.gr έως την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, τα εξής:

  1. Συμπληρωμένη Αίτηση (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ)
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Αίτηση για χορήγηση βεβαίωσης μη εκκρεμοτήτων προς τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ) (κατόπιν της αίτησης του φοιτητή η Βιβλιοθήκη χορηγεί στη γραμματεία τη βεβαίωση υπηρεσιακά)
  4. Αίτηση δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού στον ιστότοπο των αποφοίτων του ΠΕΔιΣ (προαιρετικό) (διατίθεται εδώ)

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα-Πάσο θα πρέπει να κατατεθεί/αποσταλεί στη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος) έως τις 15 Μαΐου 2023.

Παρακαλούνται επίσης οι απόφοιτοι να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που φιλοξενείται από την Ερευνητική Ομάδα «Πολιτική Τεχνολογία» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και είναι διαθέσιμο μέσω του συνδέσμου  https://politech.uop.gr/surveys/index.php/566767?lang=el.

Η συμμετοχή των αποφοίτων είναι σημαντική και θα βοηθήσει το Γραφείο Διασύνδεσης να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης career@uop.gr (τηλ. 27520 70223).

Κόρινθος, 7/4/2023

Από τη Γραμματεία