Ανακοίνωση για ορκωμοσία (τμήμα Κομοτηνής)

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του ΔΔΠΜΣ “Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση” (τμήμα Κομοτηνής) θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο ΔΠΘ την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022. Η ώρα και οι λεπτομέρειες της τελετής θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Η ορκωμοσία αφορά όσους έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τη λήψη πτυχίου έως και τον Μάρτιο 2022.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα περί προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου Covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής.

Μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων ανά απόφοιτο που δύναται να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας: 2. Τα ονοματεπώνυμα των προσκεκλημένων πρέπει να δηλωθούν στην αίτηση ορκωμοσίας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ορκωμοσία, θα πρέπει να αποστείλουν από το φοιτητικό τους email στο email ddpms@uop.gr έως την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, τα εξής:

  1. Συμπληρωμένη Αίτηση (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ)
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Αίτηση για χορήγηση βεβαίωσης μη εκκρεμοτήτων προς τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται εδώ) (κατόπιν της αίτησης του φοιτητή η Βιβλιοθήκη χορηγεί στη γραμματεία τη βεβαίωση υπηρεσιακά)
  4. Αίτηση δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού στον ιστότοπο των αποφοίτων του ΠΕΔιΣ (προαιρετικό) (διατίθεται εδώ)

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα-Πάσο θα πρέπει να αποσταλεί στη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος) έως τις 20 Απριλίου 2022.

Παρακαλούνται επίσης οι απόφοιτοι να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που φιλοξενείται από την Ερευνητική Ομάδα «Πολιτική Τεχνολογία» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και είναι διαθέσιμο μέσω του συνδέσμου  https://politech.uop.gr/surveys/index.php/566767?lang=el. Η συμμετοχή των αποφοίτων είναι σημαντική και θα βοηθήσει το Γραφείο Διασύνδεσης να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης career@uop.gr (τηλ. 27520 70223).